top of page

Več ko le

RAČUNOVODSKI SERVIS

s tradicijo.

RAČUNOVODSKI SERVIS

MODRI BIRO d.o.o. je pričel delovati pred več kot dvema desetletjema, najprej kot dopolnilna dejavnost, ki pa je kmalu prerasla v družinsko obrt in z razcvetom podjetništva v servis z dvema poslovalnicama.

Smo nadobuden in predan kolektiv, ki se ukvarja z izvajanjem računovodsko-knjigovodskih storitev za gospodarske družbe, samostojne podjetnike, agencije, društva in klube. Nudimo vodenje poslovnih knjig po sistemu enostavnega ali dvostavnega knjigovodstva, davčno in finančno svetovanje pri poslovnih odločitvah ter kadrovske storitve po meri.

V 20 letih delovanja smo servisirali več kot 250 podjetij in veselimo se novih sodelovanj. Pohvalimo se lahko s strokovnostjo, ažurnostjo in konkurenčnimi cenami. V primeru, da pričenjate s poslovanjem, razmišljate o  najemu zunanjega ali zamenjavi računovodstva, pokličite ali oddajte povpraševanje.

Marta Filipovic

Mnenja strank

»Modri Biro je z nami od samega začetka in zagotovo gre zaslugo za uspešno poslovanje in rast družbe pripisati tudi sodelovanju z odličnim servisom. Priporočamo vsem, ki razmišljate o najemu zunanjega računovodstva.«

Ljupka Jovanovska Milchevska

DLM KONSALTING

logo - POTRDILO št. 120_sivo_modro.png
Identifikacijski podatki

Dolgo ime:

MODRI BIRO, računovodsko-knjigovodske storitve d.o.o.

Kratko ime: MODRI BIRO d.o.o.

MŠ: 1561189000

DŠ: 41029267

ID za DDV: SI41029267

ERŠZ: 5525541511

IBAN: SI56 6100 0000 8624 617

(odprt pri DELAVSKA HRANILNICA d.d.)

SWIFT BIC KODA: HDELSI22

logo%20-%20OZS_siv_edited.jpg

EKIPA

foto - MARTA.jpg

MARTA Filipović

DIREKTORICA

Ustanoviteljica, ki na podlagi 30 letnih izkušenj s področja financ in računovodstva preudarno svetuje podjetnikom in z veseljem deli znanje s sodelavci.

foto - PETRA.jpg

PETRA Filipović

RAČUNOVODJA

Prodoren timski vodja in poznavalka DDV ureditev, ki svoje delo opravlja zagnano, odgovorno in učinkovito.     V koraku s časom.

foto - SANDRA.jpg

SANDRA Šuštar Šmid

KADROVKINJA

Izkušena v kadrovskih, knjigovodskih in upravnih postopkih, z zanesljivim in strokovnim pristopom zadovolji še tako zahtevne stranke.

foto - MAJA 1.jpg

MAJA Šklander

KNJIGOVODJA

Vedno nasmejana in hitrih prstov skrbi za urejenost dokumentacije in dosledno evidentiranje poslovnih dogodkov.

Pridruži se nam

Te veseli delo s številkami? Se zanimaš za delo v računovodskem servisu? Si želiš delati v prijetnem, profesionalnem in stimulativnem okolju? Pošlji nam svojo prijavo. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Imam izkušnje z:
Rokovanje s programom VASCO
Poznavanje SRSPoznavanje SRS
bottom of page